Sajtóanyagok

150 esztendős a soproni gázszolgáltatás tovább

Sopron városában 150 évvel ezelőtt indult el a gázszolgáltatás, a jeles évfordulót a GDF SUEZ Csoportba tartozó Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ünnepélyes keretek között, a soproni Polgármesteri Hivatallal közösen ünnepelte meg 2016. október 20-án.

Környezetvédelmi rehabilitáció a GDF SUEZ Győri Üzemegységének területén tovább

A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat Győrben, a Puskás Tivadar utca 37. szám alatti üzemegységének területén.

Környezetvédelmi rehabilitáció Sopronban tovább

A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat Sopronban a Táncsics Mihály utca 12. szám alatti üzemegységének területén.

Energiafogyasztók Díja tovább

A GDF SUEZ Csoportba tartozó Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. immár hetedik alkalommal nyerte el az Energiafogyasztók Díját a földgázelosztó társaságok között.
A Magyar Energiafogyasztók Szövetsége 2016. április 25-én adta át a díjat, mellyel az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. 2015-ben nyújtott, magas színvonalú, a földgázelosztók között leginkább fogyasztóbarát magatartását díjazta.

Környezetvédelmi rehabilitáció Baján tovább

A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat Baján a Bajcsy-Zsilinszky u. 4. szám alatti kirendeltségének területén.

Környezetvédelmi rehabilitáció Sopronban tovább

A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat a soproni kirendeltségének területén.