Műszaki-biztonsági felülvizsgálat igénylése

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönettel vettük a felhasználási hely gáz csatlakozó vezeték és felhasználói berendezés műszaki-biztonsági felülvizsgálatának elvégzésére vonatkozó érdeklődését.

Tájékoztatjuk, hogy a nemzetgazdasági miniszter 29/2014. (IX. 25.) NGM rendelete a gáz csatlakozó vezetékek és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági felülvizsgálatáról szóló 19/2012. (VII. 20.) NGM rendelet módosítása értelmében a felülvizsgálat elvégzését kérheti Társaságunktól on-line.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a lenti e-mail címek valamelyikén keresztül kívánja megrendelni a műszaki biztonsági felülvizsgálat elvégzését a felhasználási hely beazonosításához kötelezően szükséges, hogy a tárgy mezőben szerepeljen a POD azonosító (amelyet megtalál a szolgáltatója által kiállított gázszámlán 39N050…).

Kérjük, különös figyelmet fordítson a 16 karakteres POD/mérési pont megadásakor a 0, azaz nulla numerikus karakter valamint az O betű használatára.

Megkeresésre válaszul egy automatikus üzenet generálódik, melyben szerepelnek a felhasználási hely adatai, amennyiben ez a valóságnak megfelel és valóban kéri a műszaki biztonsági felülvizsgálat elvégzését, kérjük az e-mailt változtatás nélkül küldje vissza. Ezt követően visszaigazoljuk és rögzítjük nyilvántartásunkban a bejelentést, erről szintén egy automata által generált e-mailt fog kapni. Fontos, hogy az alábbi e-mail címekről automatikus válaszokat küldünk, felmerült kérdéseit ezen a fórumon nem áll módunkban kezelni.

Kérjük, keresse fel:

- honlapunkat (www.egaz-degaz-foldgazeloszto.hu)

- ügyfélszolgálatunkat a 06 96 616 316, 20/615-6666, 30/640-6666, 70/640-6666 telefonszámokon ( hétköznap szerda kivételével 8 és 15 óra között, szerdán 8 és 20 óra között).

- info@gdfsuez.hu e-mailcímünket.

Felhasználóknak - felhasználási hely gáz csatlakozó vezeték és felhasználói berendezés 10 évente esedékes, térítésmentes műszaki-biztonsági felülvizsgálata - mbf@gdfsuez.hu

Közös képviselőknek - Társasházi csatlakozó vezeték 10 évente esedékes, térítésmentes műszaki-biztonsági felülvizsgálata - kozosvezetek_mbf@gdfsuez.hu

- Kitöltési útmutató (pdf formátum)