Új lehetőségek földgázzal

Fontos számunkra, hogy Fogyasztóinkat tájékoztassuk a földgáz által kínált lehetőségekről, megoldásokról.

Földgázautózás

FöldgázautózásA közlekedés által okozott környezetszennyezés egyre inkább arra ösztönzi a környezettudatos felhasználókat, hogy olyan üzemanyagokat alkalmazzanak, amelyek károsanyag kibocsátása alacsonyabb. Társaságunk felismerte a földgázüzemű autózás környezeti előnyeit, ezért közel 50db földgázüzemű (CNG) autót üzemeltet, melyeknek CO kibocsátása 90%-kal kevesebb, mint a hagyományos üzemeltetésű autóké.
Ugyanakkor a benzin és dízel üzemanyaghoz képest a földgáz lényegesen olcsóbb üzemeltetési megoldást is kínál.

Szórólapunk tájékoztatást ad a földgázüzemű autózás előnyeiről!

Földgázüzemű targonca

Az utóbbi években folyamatosan nőtt a hazánkban értékesített anyagmozgató gépek száma.

A megkérdezett gyártók szerint, ott működnek földgáz üzemű targoncák, ahol van földgáz üzemű személygépkocsik kiszolgálására kiépített töltő rendszer.

Földgáz klíma

Földgáz klímaA földgáz nemcsak természetes, tiszta és biztonságos, hanem az egyik legkényelmesebb energiahordozó: legyen szó akár fűtésről, akár hűtésről.

Társaságunk telefonos ügyfélszolgálatának irodáit földgázzal működő klímaberendezések hűtik és a hosszú évek tapasztalata azt bizonyítja, hogy a földgáz kényelmes és gazdaságos megoldás akár kisebb, akár nagyobb terek hűtésére és fűtésére.Gázkonnektor

GázkonnektorMegdőlt az a hit, miszerint a vezetékhez kötött földgáz nem alkalmas mobil eszközök üzemeltetésére. A gázkonnektor segítségével a mobil illetve mobilizálható földgázüzemű berendezések biztonságosan használhatók. Üzemeltetése ugyanolyan egyszerű, mint a villanykonnektoré.

Legyen szó egy kerti sütőről, egy mobil földgázüzemű hősugárzóról, vagy akár olyan kandallóról, ami földgázzal is képes üzemelni, a gázkonnektor segítségével biztonságos és praktikus megoldáshoz juthatunk. A lakóépület bármely pontjára kialakítható. Részletesebb információkért nézze meg gázkonnektor szórólapunkat.

Gáztüzelésű kandalló

A fűtési szezon kezdetén, végén, amikor csak az esti órákban van szükség egy-egy helyiség felmelegítésére, esetleg központi fűtés rásegítésre egyre gyakrabban használt megoldás a kandalló.

Annak sem kell lemondania róla, aki nem tud megfelelő kéményt biztosítani hozzá, hiszen léteznek gázüzemű kandallók, melyek kisebb keresztmetszetű kéménybe is beköthetőek. Ezek parapetes változata kémény nélkül, parapet csővel is beköthető. Kerámiából készült fa utánzat segítségével gázüzem esetén imitálható a fa égése.

Kerti sütő készülékek

Kerti sütő készülékekAz életmódunkban történő változásokkal szokásaink is változnak. Szeretnénk minél több időt a szabadban, friss levegőn eltölteni.

Egyre közkedveltebbek a kültéri, földgáz alapú grillező készülékek, amelyek egy erre a célra kialakított tűzrakó hely közelében kiépített földgáz leállásról a gázkonnektor és flexibilis cső segítségével üzemeltethetők.

Földgázüzemű teraszsugárzó

Nyugat-Európában széles körben elterjedt és közkedvelt a földgázüzemű teraszsugárzó, mellyel meghosszabbítható a szabadban tartózkodás időszaka. Hidegebb napokon vagy esténként a sugárzott hő kellemes közérzetet teremt a szabadban. Kerthelyiségeket, éttermek teraszait melegítheti fel. Komfortossá teszi a környezetet a kertben és a teraszon is.  Gázkonnektor és flexibilis cső segítségével egyszerűen, gazdaságosan üzemeltethető.