Közérdekű közlemény

Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ezúton tájékoztatja a győri lakosságot, hogy hétfőn gázszivárgás miatt vezetékjavítási munkálatok kezdődnek a Győr, Aradi vértanúk útja - Virágpiac kereszteződésben.
A javítási munkálatok útfelbontással is járnak, melyek 2017. augusztus 21-én 8:00 órakor kezdődnek és előre láthatólag 2017. szeptember 4-én 8:00 óráig tartanak.

A munkálatok érintik az alábbi helyi autóbuszjáratok útvonalát, a következők szerint:

A munkálatok teljes időtartama alatt az 1, 1A, 2B, 8, 8B, 9A, 11, 14, 14B, 17, 17B, 19, 19A és 29 jelzésű járatok terelőútvonalon, a Szent István úton a Munkácsy Mihály utca felé továbbhaladva közlekednek, alábbiak szerint:

  • az 1, 1A, 2B, 11, 14, 14B, 19 jelzésű járatok az Újváros és a Sziget irányába a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca útvonalon közlekednek, nem érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet, de megállnak a Szent István úton létesített „Honvéd liget” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen.
  • a 8, 8B és 29 jelzésű járatok Sziget irányába a Révai Miklós utca – Jókai utca – Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Zechmeister utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Városháza, valamint az „Aradi vértanúk útja, szökőkút” megállóhelyet, de ideiglenesen megállnak a Szent István úton az „Eötvös park” elnevezésű megállóhelyen.
  • a 9A, 17, 17B, 19A és CITY jelzésű járatok a Szent István út – Munkácsy Mihály utca – Munkácsy Mihály utca körforgalom – Munkácsy Mihály utca – Szent István út terelőútvonalon közlekednek, nem érintik az „Aradi vértanúk útja, szökőkút”, a „Virágpiac” és a „Zechmeister utca, Rába part” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak a Szent István úton létesített „Honvéd liget” elnevezésű ideiglenes megállóhelyen és a „Munkácsy utca” megállóhelyen.

Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a munkálatok minél hamarabb befejeződjenek és az érintett útszakaszt használatba visszaadjuk.
Előre is köszönjük a lakosság türelmét és megértését a munkálatok időtartama alatt.

Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt.