Aktuális

NKM kikapcsolási moratórium: 2017.12.16. szombat és 2018.01.07. vasárnap között - Lakossági ügyfelekre vonatkozóan tovább

Felfüggesztik a gázszolgáltatás kikapcsolását az ünnepi időszakban

2017. december 7.

A GDF SUEZ Energia Holding Hungary ZRt. ajánlatokat kér az alábbi ingatlan megvásárlására tovább

Baja, Bajcsy-Zsilinszky út 4. (Hrsz.: 5349)
Részletes információkat az alábbi e-mail címen lehet kérni: cpd.hu@engie.com

2017. szeptember 27.

Tájékoztatás a 2017. évi eltérő nyitva tartásokról tovább

Felhívjuk tisztelt Felhasználóink szíves figyelmét, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően Társaságunk az alábbi linkre kattintva teszi elérhetővé az év hátralévő idejére vonatkozó eltérő ügyfélfogadási rendjét. Az év végi műszaki határidők, és ünnepi nyitva tartások kapcsán tájékoztatásul közöljük, hogy az utolsó tervbeadás dátuma 12.11., illetve üzemegységeink 12.27-29. között csak készenlétet biztosítanak. Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt.

2017. január 27.

Földgázelosztói (műszaki) ügyfélszolgálat elérhetőségeinek változása november 1-től tovább

Felhívjuk fogyasztóink szíves figyelmét, hogy a Társaságunkkal kapcsolatos műszaki témájú ügyfélszolgálati ügyek intézése november 1-től megváltozik. Kattintson a részletekért!

2016. szeptember 23.

Tájékoztatás a 2016. évi eltérő nyitva tartásokról tovább

Felhívjuk tisztelt Felhasználóink szíves figyelmét, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően Társaságunk az alábbi linkre kattintva teszi elérhetővé az év hátralévő idejére vonatkozó eltérő ügyfélfogadási rendjét.
Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt.

2016. március 3.

Figyelemfelhívás a szén-monoxid mérgező hatására! tovább

2014. január 7.

A szén-monoxid (CO) egy normál körülmények között gáz halmazállapotú, nagyon mérgező anyag. Jellemzője, hogy színtelen, szagtalan és íztelen, ezért jelenléte az emberi érzékszervekkel csak nagyon nehezen mutatható ki.

Jótékonysági felajánlás tovább

2013. december 19.

Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás értékei mellett. Társaságunk a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül 6 db tartós élelmiszerekből, édességekből és feltöltött PB gázpalackból álló ajándékcsomagot állított össze a szolgáltatási területén élő, rászoruló családok számára.

Energiafogyasztók Díja 2013 tovább

2013. május 02.

Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. nyerte az Energiafogyasztók Díját 2013-ban is.

Fogyasztói elégedettség vizsgálat 2012 tovább

2013. január 28.

Mint ahogy már a korábbi években megszokhattuk, a Magyar Energia Hivatal 2012. évben is fogyasztói elégedettség kutatás keretében vizsgálta az energetikai vállalatok teljesítményét.

Biztonság és energiatakarékosság együtt tovább

2012. szeptember 14.

Sokat teszünk azért, hogy családtagjainkat biztonságban tudhassuk.
A földgáz biztonságos használatáról, a földgáz fogyasztó készülékek rendszeres karbantartásáról azonban gyakran elfeledkezünk.

Közös sajtótájékoztató a megelőzés érdekében tovább

2012. november 29.

2012. november 19-én az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt., a Magyar Kémény Kft., valamint az Országos Mentőszolgálat és a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott.

Ünnepélyes fáklyagyújtás Harasztifaluban tovább

2012. szeptember 11.

Az osztrák határ melletti Vas megyei kis településen az 1990-es évek végén valósult meg a PB alapú vezetékes gázellátás.

Új taggal bővült a Földgázelosztói Együttműködés Fórum tovább

2012. október 12.

Földgázelosztói Együttműködés Fórum: közösen a fogyasztók magasabb szintű ellátásáért. A hazánkban működő földgázelosztó társaságok 2012 júniusában létrehozták a Földgázelosztói Együttműködés Fórumot.

Megszépített gyermekintézmények az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. közreműködésével tovább

2012. július 31.

Idén a Környezetvédelmi Világnapra Társaságunk rendhagyó módon, szolgáltatási területének északi és déli régiójában három gyermekintézmény udvarának megszépítésével készült.

Legyen Ön is tudatos energiafogyasztó! – kampány a tudatos energiafelhasználásért tovább

2012. július 26.

Eddig példa nélküli összefogással indítottak közös kampányt a magyar energiaszolgáltatók. A hazai piacon egymás versenytársaként jelen lévő GDF SUEZ, EDF DÉMÁSZ, FŐGÁZ, ELMŰ-ÉMÁSZ, E.ON és TIGÁZ egy napjainkban egyre fontosabbá váló kérdés, a hatékony energiafelhasználás népszerűsítése érdekében igyekszik felhívni a figyelmet olyan dolgokra, amelyekkel nagyban segíthetik a racionális fogyasztói szokások kialakítását.

125. éves a Bajai Kirendeltség tovább

2012. június 25.

Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy emlékezzen azokra az évekre, amikor még a földgázellátás nem minden megyében, nem minden körzetben volt elérhető.
Baja városában 125 éve, 1887-ban kezdte meg működését a gázgyár, akkori nevén „légszeszgyár”, amely helyben állította elő a fűtésre és a világítás céljára szolgáló gázt.

Földgázelosztói Együttműködés Fórum: közösen a fogyasztók magasabb szintű ellátásáért tovább

2012. június 20.

A hazánkban működő földgázelosztó társaságok 2012 júniusában létrehozták a Földgázelosztói Együttműködés Fórumot.

Adatcsere fájlkonverter

2012. június 25.

A Földgázelosztói Együttműködés Fórum Adatcsere Bizottsága által kidolgozott, Magyar Földgázrendszer Üzemi és Kereskedelmi Szabályzat XXI. sz. melléklete 1. (f) bekezdése szerinti aktuális fájlkonverter társaságunk informatikai platformján az alábbi elérhetőségen megtalálható és onnan letölthető http://webnomal.egaz-degaz-foldgazeloszto.hu/new/main/letoltesek.php

Földgázt használhatnak Harasztifaluban tovább

2012. június 7.

Harasztifalu településen 1996-ban létesült gázelosztó vezeték, amellyel lehetővé vált, hogy a lakosság propán-bután gázenergia felhasználásával állítsa elő a fűtési, melegvíz előállítási, főzési szükségleteit.

Energiafogyasztók Díja 2012 tovább

2012. május 7.

2012. évben ismét az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt., a GDF SUEZ csoport tagja, nyerte el az Energiafogyasztók Díját a földgázelosztói kategóriában.

Elosztóhálózat-használati szerződés tovább

2012. február 24.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. 2016. július 1. napjáig valamennyi Felhasználóval elosztóhálózat-használati szerződést köt.

Fogyasztói elégedettség vizsgálat 2011 tovább

2012. február 20.

Mint ahogy már a korábbi években megszokhattuk, a Magyar Energia Hivatal 2011-ben is fogyasztói elégedettség kutatás keretében vizsgálta az energetikai vállalatok teljesítményét.

27 %-os ÁFA 2012. január 1-től tovább

2012. január 16.

Tisztelt Fogyasztónk!Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 82. §. (1) bekezdése 2012. január 1-vel módosításra került, és ez a változás érinti a Társaságunk által a számlázás során alkalmazott ÁFA mértékét.

Kötelező ingatlan „zöld kártya” 2012. január 1-jétől tovább

2011. december 15.

Jövő évtől az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet előírásai szerint az alábbi esetekben szükséges a lakóingatlan energetikai tanúsítását elvégezni:

25. éves a Szabadszállási üzemegység tovább

2011. november 17.

Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megemlékezzen azokról az erőfeszítésekről, melynek eredményeként egyre több településen vált elérhetővé a földgázszolgáltatás.

Új funkcióval bővült az oldalunk - Műszaki-biztonsági ellenőrzések időpontjai tovább

2011. november 16.

A "Fogyasztó szeretnék lenni" és a "Fogyasztó vagyok" menüpontokon belül érhető el a „Műszaki-biztonsági ellenőrzések időpontjai” funkció, ahol az újonnan bekapcsolásra kerülő, vagy átalakítási munkákat végző Fogyasztóink értesülhetnek a műszaki átvétel tervezett időpontjáról. Az adatokat óránként frissítjük, így az oldal látogatói folyamatosan a legfrissebb információkhoz juthatnak hozzá.

Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer – energiahatékonysági pályázat tovább

2011. augusztus 10.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 1,6 milliárd forint keretösszegben ír ki pályázatot energiahatékonysági felújításokra, energiatakarékos új otthonok építésére az Új Széchenyi Terv Zöld Beruházási Rendszer keretében.

Bajai Sugovica ÁMK és Sportiskola Lőkert sori Óvoda szépítése tovább

2011. július 6.

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából pályázatot hirdetünk munkavállalóink körében. Régiónként 1-1 olyan intézményt (bölcsödét, óvodát, általános iskolát kerestünk), melynek udvara, kertje felújításra szorul: szükség van fák, bokrok ültetésére, a meglévő játékok újrafestésére, új játékok telepítésére.

Támogatás a katasztrófa után tovább

2011. június 23.

Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt kiemelt figyelemmel kíséri a vörös iszap által sújtott településeknek és az ott élő embereknek sorsát. Magyarország eddigi legnagyobb vegyi katasztrófája Társaságunk munkavállalóit és vezetőségét is mélyen megrendítette.

Tatai Csillagsziget Bölcsőde szépítése tovább

2011. június 16.

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából pályázatot hirdetünk munkavállalóink körében. Régiónként 1-1 olyan intézményt (bölcsödét, óvodát, általános iskolát kerestünk), melynek udvara, kertje felújításra szorul: szükség van fák, bokrok ültetésére, a meglévő játékok újrafestésére, új játékok telepítésére.

Gyorsabb veszélyelhárítás - megállapodás az Országos Katasztrófavédelemmel tovább

2011. június 14.

A katasztrófavédelemmel és a földgázelosztással összefüggő tevékenységek összehangolása, szervezése és végrehajtása érdekében írt alá együttműködési megállapodást május 24-én a BM OKF a Magyar Gázipari Egyesülésbe tömörült földgázelosztó társaságokkal.

Együtt a környezetünkért! tovább

2011. május 13.

Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. elkötelezett a környezet védelme iránt. Ennek jegyében 2011-ben különleges akcióval veszünk részt a Környezetvédelmi Világnapon.

Energiafogyasztók díja tovább

2011. május 13.

Az idén immár harmadik alkalommal nyerte el az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. az Energiafogyasztók Díját

Fogyasztói elégedettség vizsgálat 2010 tovább

2011. január 18.

A Magyar Energia Hivatal évente, fogyasztói elégedettség kutatás keretében vizsgálja az energetikai vállalatok teljesítményét.